• Русский
  • Українська
  • Español
  • English

клініка

Клініка Prime Dental  розташована в Кала-де-Вільяхойоса, за 5 хвилин від торгового центру La Marina, між Бенідормом і Вільяхойосою.Тут працюють високо-кваліфіковані лікарі стоматологи з великим досвідом у своїй галузі, ми використовуємо найсучасніше обладнання та  нові технології і тому можемо запропонувати вам найкращу та найякіснішу стоматологічну допомогу.Також пропонуємо дізнатися повний кошторис вашого лікування, який надасться вам в перший візит, а також безкоштовна консультація та діагностика.

Клініка спеціалізується на ендодонтичному лікуванні, тому наші стоматологи відповідають за проведення повної діагностики, щоб визначити найкращий спосіб допомогти вам. Ми пропонуємо індивідуальні пропозиції в лікуванні, які адаптуються до ваших потреб.Наша стоматологічна клініка також піклується про естетику зубів та  дбає про зовнішній вигляд вашої посмішки, щоб ви завжди справляли гарне враження.Ми підбираємо індивідуальний підхід для кожного пацієнта та складаємо відповідний план лікування із врахуванням всіх ваших побажань.
Ще одна перевага нашої клініки це робота із високоякісними імплантами, що дозволяє відновити зубний ряд після втрати одного або декількох зубів тим самим відновлюючи жувальну фунцію та естетику. А також пропонуємо вам імплантологію з негайним навантаженням, яка дозволяє пацієнту отримати імплантат і коронку менш ніж за 72 години.
Ми дбаємо про здоров’я ваших ясен і тканин ротової порожнини, проводимо лікування гінгівіту, забезпечуючи ефективний та довготривалий результат. Крім того, ми допоможемо вам покращити та підтримувати правильні звички гігієни зубів.