• Русский
  • Українська
  • Español
  • English

Стоматологічна естетика

У Prime Dental, як клініці, що спеціалізується на стоматологічній естетиці, ми пропонуємо різні види лікування, таким чином адаптуючись до індивідуальних потреб кожного пацієнта.
Серед найпоширеніших методів лікування – відбілювання зубів. Його мета — видалити плями та освітлити колір зуба, надавши усмішці природного та здорового вигляду.

Залежно від випадку, який потрібно лікувати різними видами відбілювання, результати досягаються вже з першого сеансу. У більшості випадків достатньо однієї години сеансу.

Процедура відбілювання зубів за допомогою фотоактивації відбувається наступним чином:
-Підготовка пацієнта до лікування:
-Ясна захищені фотополімеризаційним бар’єром, який запобігає контакту відбілюючого гелю з рештою порожнини рота.
-Нанесення відбілюючого гелю на зуби.
-Активація відбілюючого гелю шляхом фотоактивації.

Процедура відбілювання зубів завершується приблизно через 1 годину процедури плюс додаткові 20 хвилин підготовки.

До того ж, наші експерти мають належну кваліфікацію для розробки індивідуальних зубних вінірів. Вініри – це керамічні накладки, які прикріплюються до поверхні зуба з метою виправлення недоліків, зміни форми та кольору.

Ми дбаємо про посмішку наших пацієнтів і пропонуємо їм найкраще лікування. Відвідайте нашу стоматологічну клініку в Бенідормі.

Композитні вініри використовуються для покращення кольору, форми, розміру та текстури зубів, тобто, надання їм ідеального вигляду. Вони відрізняються від керамічних вінірів тим, що вимагають невеликого препарування зуба або взагалі не потребують його, а лікування може бути виконано за одне відвідування.

Для виготовлення композитних вінірів композитний матеріал наноситься на передню поверхню зубів, надаючи бажаної для пацієнта форми.

Обробка композитних вінірів здійснюється шляхом нанесення шарів композитних смол, які виготовляються вручну під самі зуби, надаючи їм бажану форму. Техніка виготовлення композитних вінірів вимагає великої вправності та художньої складової з боку стоматолога, щоб мати можливість моделювати абсолютно естетичні зуби.